kort verhaaltje dit keer ;) - Reisverslag uit Reykjavik, IJsland van Kim Haarbrink - WaarBenJij.nu kort verhaaltje dit keer ;) - Reisverslag uit Reykjavik, IJsland van Kim Haarbrink - WaarBenJij.nu

kort verhaaltje dit keer ;)

Door: kimhaarbrink

Blijf op de hoogte en volg Kim

13 Februari 2012 | IJsland, Reykjavik

Vorig weekend hebben we niet veel gedaan omdat Margo ook gewoon moest werken op zaterdag... Wel zijn we s'avonds natuurlijk wezen stappen! :D 2 collega's gingen ook mee dus dat was weer erg gezellig!

Op zondag hadden we een lekker luier dagje en hebben we pizza besteld en zelfs in bed opgegeten :o Dat had ik echt nog nooit eerder gedaan haha!

Op maandag begon mijn 1e nachtdienst helemaal alleen! Ik vond het eigenlijk helemaal niet zo fijn maarja ik deed het toch maar :) Gelukkig zijn er geen gekke dingen gebeurd en heb ik het overleefd!
Alleen die wind in het hostel... pfff overdag maakt het al zo'n piepend geluid.. Maar s'nachts als je in je eentje door die gangen loopt is dat echt niet zo prettig! Dinsdag en woensdag ook nachtdienst gehad, was blij dat die erop zaten! Maaar toch maar wel ff gedaan!

Vrijdagavond zijn Margo en ik naar het hostel gegaan om onze collega Dagny gezelschap te houden tijdens haar nachtdienst. Was erg gezellig!

Op zaterdag zijn we naar Videy Island geweest. Een klein eilandje heel vlakbij Reykjavik. Met de ferry was het maar 5 minuutjes. Daar was het nu alle sneeuw weg is echt heel mooi! Er was ook een kerkje waar je naar binnen kon maar buiten was het zo mooi dat we alleen maar rondgelopen hebben en foto's gemaakt. (die zal ik er zo bij zetten). Daarna zijn we nog even naar het park achter het hostel geweest, daar is ook een botanical garden en een kerk, askirkja. Natuurlijk zijn we s'avonds weer wezen stappen... We blijven ons verbazen over hoe gek! dronken! overdreven! en vaak ook sletterig! :O de mensen hier zijn!! (helaas daar geen foto's van) Wij lachen ons echt dood op zon avond!

Zondag lekker rustig aan gedaan en vandaag mijn 1e dag gehad op het hoofdkantoor van HI hostels. Omdat ik zoveel vrije tijd over heb ben ik deze week een paar dagen daar om wat meer te zien en leren over de boekingafdeling (wat ik eigenlijk ook veel leuker vind!)

Margo en ik waren nog even aan het proberen om vrijdag vrij te krijgen en dat is gelukt! Dussss we gaan een auto huren en aankomend weekend met zijn tweetjes naar Jokulsarlon!!!! :D Heel veel zin in!

• 13 Februari 2012 - 20:31

Lynn:

Hai zus,
    haha werd je al bang in de gangen van 't hostel??:P Gelukkig is alles goed gegaan;) Leuk dat jullie vrijdag een auto gaan huren en 't land gaan verkennen! Wel uutkieken he;)

Tot pings

Xxx

• 13 Februari 2012 - 20:37

Mam:

kort maar zeker krachtig deze keer al was het alleen om de nachtdiensten :)
    super dat jullie komend weekend Ijsland wat meer gaan ontdekken!
    gaan jullie met een 4x4 drive? of is dat nu niet nodig?
    spreek je voor het weekend vast nog maar zeg nu alvast: UITKIJKEN!
    veel plezier ook komende dagen op het hoofdkantoor en blijf achter de ..........aanzitten!

xxx mam

• 13 Februari 2012 - 20:50

Papa:

leuke foto,s weer, fijn dat je vrijdag samen vrij bent wel uitkijken met auto rijden en maak er wat van xxx

• 13 Februari 2012 - 21:16

Anja:

hee leuk dat jullie nog een weekeinde samen weg kunnen heel veel plezier hoor jammer dat je over 3 weken weggaat margo gaat je zo missen maar geniet maar zolang het nog kan hoor xx

• 14 Februari 2012 - 15:09

Jill:

Leuk dat jullie samen het weekend weggaan! Veel plezier! xxx

• 14 Februari 2012 - 17:54

Denise:

Hey Kim,

Heel veel plezier aankomend weekend! Geniet nog van deze 2,5 week en tot snel :).

Xxx Denise

• 14 Februari 2012 - 19:06

Leonie:

hey lief!!!

Heel veel plezier komend weekend! Gaan jullie met een "dikke banden"auto?
    Spreek je snel!

xxx

• 14 Februari 2012 - 20:03

Marco:

Hey die Kim...!! Zit je nog wel steeds in ijsland?? ik zie ineens foto's van groen gras, en bomen met groene takken/naalden...;) Nog effe en je kan in je bikini op het strand gaan liggen...:p.. haha..

xxx

• 15 Februari 2012 - 22:18