Op de helft alweer - Reisverslag uit Reykjavik, IJsland van Kim Haarbrink - WaarBenJij.nu Op de helft alweer - Reisverslag uit Reykjavik, IJsland van Kim Haarbrink - WaarBenJij.nu

Op de helft alweer

Door: kimhaarbrink

Blijf op de hoogte en volg Kim

18 Januari 2012 | IJsland, Reykjavik

Ik heb eigenlijk nog niet zo heel veel te vertellen dus nu even een kort verhaaltje...
De afgelopen week heb ik weinig gedaan omdat ik veel gewerkt heb. Ook hebben Margo en ik nu wisselende diensten. Bijvoorbeeld Margo overdag en ik S´avonds of andersom.
Daardoor zien we elkaar niet zoveel en hebben we ook niet heel veel tijd om samen leuke dingen te doen. In je eentje doe je dat toch minder snel.
Aan het eind van deze maand ga ik ook 3 nachtdiensten draaien, samen met een collega. Daarna is het eigenlijk de bedoeling dat ik die nachtdiensten ook alleen ga doen...

Ze hebben wel gezegd dat ze Margo en mij weer wat meer dagen tegelijk vrij geven in februari zodat we nog wat leuke dingen kunnen doen.
Ik heb sowieso veel vrije tijd in februari want ik hoef dan nog maar 80 uur te werken om aan mijn uren te komen! :D

Ik ben inmiddels ook al op de helft van mijn tijd hier in IJsland... En nog steeds geen noorderlicht gezien!!! :o Word nu wel tijd!

De afgelopen dagen heb ik avonddienst en was/is het vrij rustig in het hostel, daardoor heb ik veel kunnen werken aan de opdrachten die ik heb voor school.

Ook was het hier de afgelopen dagen best ´warm´ en was de meeste sneeuw gesmolten... Ik heb zelfs voor het eerst gras gezien hier!! Maar zoals verwacht is het gisteren weer begonnen met sneeuwen en is alles nu weer wit.

Het weekend heb ik vrij weinig gedaan, lekker gerelaxed en zondag zijn Margo en ik lekker wezen eten bij Laundromat. Daarna nog even afgesproken met Roger (een spanjaard die in arnhem heeft gewoond) die ging naar een kroeg om een voetbalwedstrijd te kijken, daar zijn wij dus niet lang geweest... :p

Verder heb ik de afgelopen dagen met een aantal mensen geskypt :D wat is het toch een goede uitvinding! Natuurlijk gister ook even met mijn moedertje die jarig was!

Vrijdag hebben we een klein feestje bij ons in de flat en er zijn al best wat mensen die hebben gezegd dat ze ook komen dus ik ben benieuwd of het gaat passen :p Daarna willen ze vrijdagavond nog gaan stappen... Ik moet alleen zaterdag wel om 07.30 uur werken... Dus of ik mee ben gegaan horen jullie de volgende keer! Wat denken jullie? ;)

• 18 Januari 2012 - 17:32

Lynn:

Nu ben ik een keer eerst!:P
    Jou kennende? Ik denk dat je wel even mee gaat maar dat je het toch niet te laat maakt..:P haha..
    Leuk kort verhaaltje weer:)
    Tot skypes!

Xxxx

• 18 Januari 2012 - 17:33

Jill:

Wat fijn dat jij en margo in februari weer de zelfde dagen vrij zijn!
    Vandeweek maar weer even skypen:)
    xxxx

• 18 Januari 2012 - 17:38

Mam:

haha jij gaat echt wel mee :) jij hebt het er wel voor over om een keer wat minder nachtrust te hebben!
    ik ben heel blij voor jullie dat er wat meer gelet gaat worden op de te werken uren, het is toch leuker om samen excursies te doen dan in je eentje, bovendien heb je nog lang niet alles gezien daar in Ijsland dus daar moet nog wel ff aandacht aan besteedt worden ;)
    nog even terugkomend op het aanstaande feestje wens jullie alvast heel veel plezier!

xxx mam en tot skype!

• 18 Januari 2012 - 18:43

Tant:

Natuurlijk ga jij even mee stappen, je bent toch een kind van ons allemaal ??
    Ik stuur het weekend een pakketje en hoop dat je t nog een beetje snel krijgt. Misschien kan het met spoed, anders moet het jou achterna reizen naar huis en ik hoop dat je t hier NIET nodig hebt. XXX Tant

• 18 Januari 2012 - 18:56

Leonie:

En of jij meegaat! Dat jij dat jezelf afvraagt?! Ik hoop dat je snel weer wat van het land gaat zien, je bent er tenslotte niet alleen om er te werken toch;)
    Tot skypes!!!
    xxx

• 18 Januari 2012 - 19:57

Crista:

als je naar intertoys zou moeten was de keus makkelijker hahaha maar wens je veel plezier!!!slapen kan in nld weer!!knuffel xx

• 19 Januari 2012 - 21:25

Sas:

hooooooooooooooooi

nou omdat je zo loopt te zeuren :p:p whahaha hier een reactie van mij.
    en ja jij gaat echt wel mee stappen....
    en misschien heb je die volgende dag spijt dat je dat gedaan hebt...maar je kan beter ergens spijt van hebben wat je gedaan hebt dan van iets wat je niet gedaan hebt!!!!!

we gaan woensdag nog wel even skypen toch.... moet ff mijn nieuwe aanwinst showen!!!

xxxxxxx

• 19 Januari 2012 - 22:11

Marco:

leuk verhaaltje weer... ;)
    En ik zie dat iedereen geloof ik denk dat je meegaat.., dan denk ik dat je een keer verstandig overslaat...:p
    Laat je het ons wel snel weten?? ik vind het namelijk zo spannend... kan niet wachten op het antwoord ;)

• 21 Januari 2012 - 19:56

Denise:

Hey Kim!

Een beetje late reactie, maar beter laat dan niet toch :p
    Herkende je dat groene spul wat ze gras noemen wel meteen, na zo lang alleen sneeuw te hebben gezien? :p
    Ik heb al van je gehoord dat je wel bent gaan stappen en er misschien een avond achteraan plakt.
    Als je gaat veel plezier!

xxx Denise